Sloep verzekeren

Sta je op het punt om het water op te gaan, maar heb je de verzekering voor je sloep nog niet geregeld? Geen zorgen, bij SloepVerzekering.nl zorgen we ervoor dat je snel en eenvoudig je sloep kunt verzekeren, zodat je met een gerust hart het water op kunt.

Bereken premie sloep

Waarom je sloep verzekeren bij de SloepVerzekering?

Wat maakt SloepVerzekering.nl de ideale keuze? Naast dat je gemakkelijk de sloepverzekering kunt aanvragen is de prijs een belangrijke overweging. Wij zijn trots om te zeggen dat we een van de meest betaalbare aanbieders zijn als het gaat om sloepverzekeringen. Hoe we dit kunnen doen heeft twee duidelijke redenen.

Ten eerste werken we met een compact en toegewijd team dat efficiënt gebruikmaakt van moderne online technologieën. Ten tweede delen we dezelfde passie voor varen en boten als onze klanten. We begrijpen dat echte liefhebbers van het water doorgaans voorzichtig zijn en dat de kans op schade klein is. Toch is het onverstandig om onverzekerd het water op te gaan met je dierbare sloep. Daarom delen we graag de voordelen van deze verzekering door concurrerende tarieven aan te bieden.

Heb je vragen? Neem een kijkje op onze website of bel ons rechtstreeks. We hebben deskundige medewerkers klaarstaan om je te assisteren. Uiteraard kun je ook meteen online je sloep verzekeren, zodat je snel en zorgeloos kunt genieten van je tijd op het water.

Bereken je premie en sluit direct uw sloepverzekering af

Dekkingsopties van de Sloepverzekering

Bij het verzekeren van je sloep heb je de keuze uit drie verschillende dekkingsniveaus: WA, WA + basis casco, en WA + volledig casco.

De WA-dekking is de meest goedkope optie, waarbij de verzekeraar schade vergoedt die je met de boot aan anderen toebrengt. Het maximale verzekerde bedrag voor aansprakelijkheid is € 7.500.000,- per incident. Bij WA dekking is de eigen schade aan de sloep niet verzekerd. Indien je jouw sloep ook wilt verzekeren tegen waardeverlies, dien je naast de WA-dekking te kiezen voor basis- of volledig casco.

Met de WA + Basis casco dekking is niet alleen de schade die je met de sloep aan anderen veroorzaakt gedekt, maar ook de schade aan je sloep zelf. Hierbij is de sloep verzekerd tegen gebeurtenissen zoals brand, storm, diefstal, ontploffing en bliksem. Indien je kiest voor de volledig Casco dekking, worden naast de eerder genoemde risico’s ook overspanning en inductie, vorst, eigen gebrek en vandalisme gedekt. Bovendien is bij basis- en volledig cascodekking je inboedel kosteloos meeverzekerd.

de Sloepverzekering Sloep verzekeren