Premie sloep

Bereken Premie Sloep

Welke premie betaal ik voor de sloepverzekering?

Je hebt keuze uit verschillende dekkingen met bijbehorende premies. Zo heb je altijd de juiste dekking zonder dat je teveel premie betaalt. Kies je alleen voor WA dekking dan is de sloep al voor een paar euro per maand verzekerd. Sloepen zijn vaak waardevol, in de meeste gevallen wordt ook de sloep zelf verzekerd. Bij WA dekking ben je alleen verzekerd voor schade die je toe kunt brengen aan anderen.

Basis of uitgebreid?

De sloep kun je naast WA, voor Casco dekking verzekeren. Je hebt keuze uit Basis Casco of Uitgebreid Casco. Verzekerde risico’s bij Basis zijn: brand, diefstal, storm en aanvaringsschade. Casco uitgebreid dekking geeft ook een vergoeding bij overspanning, vorst, fabrieksfouten (eigen gebrek) en vandalisme. In beide gevallen is de inboedel gratis meeverzekerd. Heb je al ervaring op het water? Dan mag je de schadevrije jaren opgeven. Ervaren schippers worden beloond tot een premiekorting van maximaal 40%. Kies je daarnaast vaargebied Nederland, dan krijgt je daar nog 10% korting bovenop. Je bespaart dan behoorlijk premie op je sloepverzekering.

Bereken je premie en sluit direct uw sloepverzekering af

Premie over het Casco gedeelte van de sloepverzekering wordt berekend over het verzekerd bedrag, dit is de waarde van de sloep die je aan ons opgeeft. Dit is de dagwaarde, nieuwwaarde of taxatiewaarde van de sloep. Wil je extra besparen op de premie sloepverzekering? Kies dan een extra eigen risico.

Standaard eigen risico is € 75,- per gebeurtenis bij casco schade voor sloepen tussen € 50.000,-. en € 100.000,-. Tot € 50.000,- is er geen eigen risico. Je kunt echter wel kiezen voor een vrijwillig eigen risico. In dat geval komt het eigen risico op de polis te staan.

De sloepverzekering is nog uit te breiden met een aanvullende dekking zoals een ongevallen opvarenden en rechtsbijstand. Heb je een boottrailer? Ook deze kun je gemakkelijk meeverzekeren.

Na het invullen van de aanvraag ontvang je een mail met een dekkingsbevestiging, de polis en toebehoren worden binnen enkele dagen opgestuurd.

de Sloepverzekering Premie sloep