Premie sloep

Bereken premie sloep

U heeft keuze uit verschillende dekkingen met bijbehorende premies. U betaalt dus nooit te veel premie voor de sloepverzekering. Kiest u alleen voor WA dekking dan kunt u uw sloep al voor een paar euro per maand verzekeren. Hulpverlening Nederland is gratis meeverzekerd. Let op: Pech in de eigen haven of de eigen ligplaats is niet verzekerd.

Wilt u de WA dekking uitbreiden met de Basis Casco dan bent u verzekerd voor: brand, diefstal, storm en aanvaringsschade. Casco uitgebreid dekking geeft ook en vergoeding bij overspanning, vorst, fabrieksfouten (eigen gebrek) en vandalisme. U heeft in beide gevallen veel voordelen, zoals het gratis mee verzekeren van uw inboedel en volgbootje. Heeft u al ervaring op het water? U mag dan de jaren dat u schadevrij heeft gevaren, opgeven. Ervaren schippers worden beloond tot een premiekorting van maximaal 40%. Kiest u daarnaast vaargebied Nederland, ontvangt u nogmaals 10% korting op de premie.

Bereken je premie en sluit direct uw sloepverzekering af

Premie over het Casco gedeelte van de sloepverzekering wordt berekend over het verzekerd bedrag, dit is de waarde van de sloep die u aan ons opgeeft. Dit is de dagwaarde, nieuwwaarde of taxatiewaarde van de sloep. Wilt u extra besparen op uw premie sloepverzekering? Kies dan een extra eigen risico.

Standaard eigen risico is € 75,- per gebeurtenis bij casco schade voor sloepen tussen € 50.000,-. en € 100.000,-. Tot € 50.000,- is er geen eigen risico. U kunt echter wel kiezen voor een vrijwillig eigen risico. In dat geval komt het eigen risico op de polis te staan.

Daarnaast zijn er veel uitbreidingsmogelijkheden, zoals ongevallen opvarenden en rechtsbijstand. De boottrailer kunt u ook meeverzekeren.

Als u de aanvraag invult ontvangt u meteen een mail met voorlopige dekking, de polis en toebehoren worden binnen enkele dagen opgestuurd.

de Sloepverzekering Premie sloep