Over ons

De sloepverzekering is onderdeel van Veenstra & de Jong Assurantiën. Onze werkwijze is uniek. Wij vinden dat verzekeren prettiger, attenter, ja zelfs leuker mag zijn.

Hoe we dat doen? We zijn goed bereikbaar en we staan je deskundig te woord. We helpen je altijd direct als je ons nodig hebt. Jouw belang staat voorop, je krijgt daarom de allerbeste verzekeringsproducten aangeboden.

Wij van Veenstra & de Jong, houden van ons vak, we vinden dat de verzekeringen op maat moeten worden gemaakt voor de klant en niet andersom. We gaan dus altijd op zoek naar de verzekering die het beste bij jou past. Op die manier is het aangenaam werken en weet je precies waar je aan toe bent. We heten je graag welkom.

We kunnen inmiddels zeggen dat we expert zijn in verzekeringen die met vrije tijd en vervoer te maken hebben, ben jij op de hoogte van onze toppers? Scroll een beetje naar beneden, je ziet de verzekeringen staan waar je bij ons heel voordelig uit bent. Wij helpen je graag. Dus heb je interesse in een andere voordelige verzekering, ga naar de website, bereken een premie of vraag ons om een offerte voor je te maken.