Over ons

De sloepverzekering is onderdeel van Veenstra & de Jong Assurantiën. Onze werkwijze is uniek. Wij vinden dat verzekeren prettiger, attenter, ja zelfs leuker mag zijn.

Hoe we dat doen? We zijn goed bereikbaar en we staan je deskundig te woord. We helpen je altijd direct als je ons nodig hebt. Jouw belang staat voorop, je krijgt daarom de allerbeste verzekeringsproducten aangeboden.

Wij van Veenstra & de Jong, houden van ons vak, we vinden dat de verzekeringen op maat moeten worden gemaakt voor de klant en niet andersom. We gaan dus altijd op zoek naar de verzekering die het beste bij jou past. Op die manier is het aangenaam werken en weet je precies waar je aan toe bent. We heten je graag welkom.

We zijn nu dik 20 jaar bezig vooral met verzekeringen die met vrije tijd en vervoer te maken hebben. De verzekeringen waar we het meeste advies in geven zie je onderaan deze pagina. ? Als je naar benden scrolt dan zie je de verzekeringen staan waar je bij ons heel voordelig uit bent. Wij helpen je graag. Dus heb je interesse in een voordelige verzekering, ga naar de betreffende website, lees de informatie, bereken de premie of vraag ons een offerte voor je te maken.

Het team van boot en sloepverzekeringen.