Over ons

Welkom bij de Sloepverzekering, een onderdeel van Veenstra & de Jong Assurantiën.

Bij ons is verzekeren geen standaardprocedure; het is een ervaring die prettig, attent, en zelfs leuk mag zijn.

Hoe bereiken we dat? Door altijd goed bereikbaar te zijn en je deskundig te woord te staan. We schieten direct te hulp wanneer je ons nodig hebt, en jouw belang staat voorop. Bij ons krijg je de allerbeste verzekeringsproducten aangeboden.

Bij Veenstra & de Jong Assurantiën hebben we een passie voor ons vak. Wij werken in een prettige omgeving met een fijn team. Wij geloven dat verzekeringen op maat moeten worden gemaakt voor de klant, niet andersom. Daarom gaan we altijd op zoek naar de verzekering die het beste bij jou past. Op die manier wordt verzekeren aangenaam en weet je precies waar je aan toe bent. Welkom bij ons – we helpen je graag.

De SloepVerzekering opgericht in 2002

Met meer dan 20 jaar ervaring richten wij ons vooral op verzekeringen die te maken hebben met vrije tijd en vervoer. De verzekeringen waarin we het meest actief in zijn, vind je onderaan deze pagina. Als je naar beneden scrolt, zie je de verzekeringen waarbij je bij ons heel voordelig uit bent. Wij staan klaar om je te assisteren. Dus, als je interesse hebt in een voordelige verzekering, lees de informatie, bereken de premie of vraag ons een offerte voor je te maken.

Het team van Boot- en Sloepverzekeringen.