Overstappen heel eenvoudig

Bij het kiezen van een bootverzekering is het van belang om niet alleen de kosten, maar ook de dekking en de voordelen in overweging te nemen. Bij Veenstra & de Jong begrijpen we dat je boot meer is dan slechts een bezit, het staat voor vrijheid en plezier op het water. Ben je op dit moment bij een andere verzekeraar verzekerd en betaal je te veel premie? Geen probleem, wij helpen je graag met het overstappen naar de Bootverzekering van Veenstra & de Jong.

Wanneer je overstapt naar de sloepverzekering.nl regelen wij de opzegging bij je huidige verzekeraar. Dit gaat als volgt: Zodra je de sloepverzekering bij ons hebt aangevraagd, kun je gemakkelijk het Opzegformulier downloaden. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, onderteken het en mail het formulier vervolgens naar ons op. Wij regelen dan de rest en zorgen ervoor dat je een bevestiging krijgt. Je bent dus nooit dubbel verzekerd. Houd wel altijd rekening met de eventuele opzegtermijn van je huidige verzekering.

Vanzelfsprekend betaal je pas je premie aan de sloepverzekering.nl, wanneer jouw verzekering bij ons ingaat.

Hier zijn enkele redenen waarom het overstappen naar onze sloepverzekering de beste keuze is:

Uitgebreide dekking op maat

Onze sloepverzekering biedt niet alleen de standaarddekking, maar we bieden een verzekering aan passend bij jou wensen en doelen. Of je nu een zeilboot of een sloep bezit, wij bieden een uitgebreide dekking om ervoor te zorgen dat je met een gerust hart het water op kan.

Snelle en efficiënte schadeafhandeling

In het geval van schade zorgen wij voor een vlotte en efficiënte schadeafhandeling. Wij zorgen ervoor dat u snel wordt geholpen en dat u snel weer het water op kan met de boot.

Klantgerichte service

Bij de sloepverzekering staan klanten op de eerste plaats. Ons deskundige team is er om uw vragen te beantwoorden, u te helpen bij het kiezen van de juiste dekking en de verzekering kan zelfs telefonisch afgesloten worden. Aarzel daarom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Overstappen naar De Sloepverzekering betekent niet alleen het verzekeren van je boot, het betekent investeren in een goede verzekering, flexibiliteit en hoogwaardige service. Ontdek vandaag nog waarom steeds meer bootliefhebbers de overstap maken naar onze betrouwbare bootverzekering.

de Sloepverzekering Overstappen heel eenvoudig