De beste dekking

Voordelen en dekking sloepverzekering

De voordelen op een rijtje:

  • Goedkope premie
  • Gratis hulpverlening in Nederland
  • Inboedel tot maximaal 35.000,- gratis meeverzekerd
  • Hoog verzekerd bedrag wettelijke aansprakelijkheid
  • 3 jaar nieuwwaardedekking voor nieuwe boten (optioneel 110% uitkering van de verzekerde waarde)

De premie voor de sloepverzekering behoort tot de laagste premies van Nederland.
Doordat we ons gespecialiseerd hebben in sloepen kan jouw voordeel oplopen tot maximaal 50%!

Basisdekking

Je kiest de dekking die bij jou past, je betaalt dus nooit te veel. De basisdekking bestaat uit Wettelijke Aansprakelijkheid en Hulpverlening. De hulpverlening wordt verleend door de Europeesche Hulplijn, die dag en nacht bereikbaar is.

dekkingen:

Wettelijke aansprakelijkheid

Wettelijke aansprakelijkheid (voor schade die je met je sloep aan een ander toebrengt) is verzekerd, tot €5.000.000,- per gebeurtenis.

WA Casco en Casco +

Hiermee ben je naast aansprakelijkheid en hulpverlening, brand en diefstal ook verzekerd tegen alle andere van buitenaf komende schade, zoals weersomstandigheden, aanvaringen enzovoort. Ook schade door eigen fouten en de gevolgen van een eigen gebrek van de sloep is gedekt. Klik hier voor uitgebreide informatie.

Uitbreidingen

Om de sloepverzekering samen te stellen die precies bij de situatie past, heb je de keuze uit diverse uitbreidingen. Zo kun je ervoor kiezen om de boottrailer mee te verzekeren en/of je volgboot. Eigen gebrek kunt u ook meeverzekeren voor sloepen tot 5 jaar oud, dit wordt de Casco + dekking genoemd. U kunt ook kiezen voor een ongevallendekking en/of voor een rechtsbijstand dekking. Wilt u premie besparen? Dan kunt u ook kiezen voor een extra eigen risico.

Hulpverlening

Hulpverlening door de Europeesche Hulplijn is standaard mee verzekerd. Deze hulpverlening bestaat o.a. uit het toezenden van onderdelen, het vervoer van de boot en personen naar een adres in Nederland en het inzetten van een vervangende schipper. Ook wordt hulp georganiseerd bij het uitvallen van het vervoermiddel of de boottrailer, waarachter/waarop de boot tijdens de reis is meegenomen.

 Productwijzer sloepverzekering

Bereken je premie en sluit direct uw sloepverzekering af